Schilder, stukadoor en klusbedrijf Almere

Schilder- en klusbedrijf

Kunt u in uw huis of bedrijfspand wel een schilder in Almere en omgeving gebruiken? Dan bent u bij schilder- en klusbedrijf Dudok aan het juiste adres. We bieden de beste kwaliteit door onze eigen stukadoor het stucwerk zelf te laten doen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het totaalpakket aan onderhoud en renovatie in omgeving Almere. Wij zijn uw schildersbedrijf, stukadoorsbedrijf en klussenbedrijf in één.

Schilder Almere

Gespecialiseerd schildersbedrijf

U kunt bij ons klusbedrijf rekenen op een schilder in Almere en omstreken die vakkundig werkt. Onze schilders schilderen binnen en buiten en zorgen ervoor dat uw huis er weer helemaal goed onderhouden bij staat. Wanneer uw woning geschilderd moet worden, kunt u contact opnemen met onze schilder en dan verzorgen wij het schilderwerk graag voor u. De schilder werkt met materiaal van goede kwaliteit en met diverse merken verf:

  • Sigma
  • Sikkens
  • Caparol

Stukadoor- en schildersbedrijf Dudok

Een goed en degelijk stucwerk zorgt voor een solide basis voor het afwerken van muren en plafonds, daarom kunt u onze stukadoor inhuren om het stucwerk te doen. In de omgeving van Almere is ons stukadoorsbedrijf een erg geschikt bedrijf voor stukadoorswerk. Een ervaren stukadoor zorgt voor duurzaam en goed resultaat. Vervolgens kunt u onze schilder het binnen- en buitenwerk kunnen laten schilderen.
Zo schilderen we muren, wanden en plafonds van hout, steen en beton in de regio Almere. Ook kunnen we het spuitwerk doen bij u thuis. Ook in de winter is onze winterschilder beschikbaar om binnen het schilderwerk te doen.

Timmerwerk van Dudok

Naast de schilder en stukadoor in Almere en omgeving, heeft ons schilder- en stukadoorsbedrijf ook een ervaren klusjesman in dienst voor alle overige klussen. Zo kunt u van de diensten op het gebied van timmerwerk gebruik maken in regio Almere. We kunnen keukenkasten monteren, deuren en kozijnen vervangen en houten vloeren leggen. Daarnaast kan onze schilder meteen het schilderwerk voor z’n rekening nemen. De winterschilder doet graag het binnenwerk in de koudere maanden van het jaar. We hebben ook specialisten in huis op het gebied van loodgieterswerk, betegeling en elektrisch. Wilt u uw huis of bedrijfspand verbouwen in Almere en omgeving? Dan kunt u onze schilder en stukadoor inzetten bij uw klussen.

Onderhoudsdiensten voor klanten

Wilt u meer informatie over onze diensten en werkzaamheden? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons aannemersbedrijf via de telefoonnummers: 035-8871665 of 06-24372550. De schilder in Almere en omgeving is gemakkelijk te vinden bij Dudok schildersbedrijf.