Schilder, stukadoor en klusbedrijf Hilversum

Voor onderhoud en renovatie

Heeft u een klusbedrijf of schilder in Hilversum en omgeving nodig? Ons schilders- en klusbedrijf Dudok is een uitstekende keuze voor al uw klus-en schilderwerk in de regio van Hilversum. Een schilder van ons bedrijf staat voor kwaliteit, een professionele werkwijze en voor nauwkeurig werken. Ons schildersbedrijf heeft een groot pakket aan onderhoud- en renovatiediensten voor u. Ook in de koude maanden kunt u gebruik maken van onze winterschilder. Wij zijn uw stukadoorsbedrijf, klusbedrijf en schildersbedrijf in één.

Schilder Hilversum

Kwaliteit schilder in Hilversum

Schildersbedrijf Dudok zet de meest vakkundige en erkende schilder in bij uw klussen. We zijn zowel voor binnen- als buitenschilderwerk inzetbaar. Ook wanneer de temperatuur daalt, kunt u een winterschilder bij ons inhuren. De schilder van ons bedrijf is gespecialiseerd in:

  • Schilderen van woningen en bedrijfspanden
  • opknappen van panden
  • onderhouden van woningen en panden

Onze schilders schilderen muren, plafonds, wanden en alle soorten oppervlakken. Bijvoorbeeld hout, steen, beton of andere materialen, ze zijn allemaal te schilderen. Daarnaast verzorgt onze schilder ook spuitwerk in omgeving Hilversum. Onze schilders maken bij het werk gebruik van de beste verf van kwalitatief goede merken zoals Sikkens en Sigma. Uiteraard verzorgen we ook graag het onderhoud van het schilderwerk. Wanneer de schilder is geweest, kunt u altijd ook zijn hulp inschakelen bij het onderhouden van het werk.

Stukadoorsbedrijf in regio Hilversum

Naast schilderwerkzaamheden biedt ons bedrijf ook stucwerk aan in Hilversum en omgeving. Een stukadoor van ons klusbedrijf is gegarandeerd vakkundig en levert goed werk. Goed stucwerk zorgt voor een stevige basis voor verder afwerking van muren en plafonds. Onze stukadoor en schilder voeren het stuc-en schilderwerk helemaal zelf uit en hierdoor kunnen we ook de beste kwaliteit garanderen. Dit is een specialistische klus die u goed kunt uitbesteden aan vakmensen. Ons schildersbedrijf in Hilversum en omstreken is daar erg geschikt voor. Bij het stucwerk wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige en duurzame materialen. De exacte kosten om een stukadoor in te huren, verschilt per omvang van de klus. Maar wanneer u kiest voor ons schildersbedrijf, krijgt u vakwerk tegen een scherp tarief.

Stucwerk voor bedrijven en particulieren

Ons stukadoorsbedrijf werkt in regio Hilversum voor zowel particulieren als bedrijven. Een schilder of stukadoor inhuren kan zowel als u een wandje in de keuken wilt laten doen als wanneer u een heel bedrijfspand wilt laten stuken of schilderen. Ook in de winter kunt u gebruik maken van onze winterschilder. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met ons aannemersbedrijf via telefoonnummer: 06-24372550. We staan u graag te woord! De schilder in Hilversum en omgeving voor u, vindt u bij ons klusbedrijf.