Klusbedrijf

Vakmensen voor klussen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf dat u goed kunt inzetten bij diverse klussen in en rondom het huis of bij uw bedrijfspand? Huur dan een vakman in van schilders-en klusbedrijf Dudok. U kunt ons inschakelen voor de kleinere werkzaamheden maar we verzorgen ook uw timmer-, schilder- en onderhoudswerk.

Klusbedrijf Dudok

Voor diverse klussen en werkzaamheden kunt u bij ons klusbedrijf terecht. Zo kunt u ons inzetten bij:

  • Loodgieterwerk
  • Timmerwerk
  • Elektrowerk
  • Tegelwerk

Timmerwerk

Onze vakmensen kunnen het timmerwerk van de vloer tot aan de kast voor u in orde maken. We hebben vaklieden in dienst met jarenlange ervaring, dus we kunnen iedere klus aan. Timmerwerk is ambachtswerk, waarvoor de juist kennis en ervaring nodig is. Wanneer u ons inhuurt, krijgt u die kwaliteit. We zijn breed inzetbaar, dus heeft u een klus? Neem dan gerust contact met ons op. We monteren keukenkasten, vervangen deuren en kozijnen en leggen houten vloeren. Daarnaast zijn we inzetbaar voor het onderhouden van het schilderwerk in uw huis of bedrijfspand. Of het nu gaat om een verbouwing of restauratie, u kunt ons klusbedrijf goed inzetten.

Klusbedrijf met kwaliteit

U kunt bij klusbedrijf Dudok terecht voor een vakkundig en erkende schilder, stukadoor en andere vaklieden. We schilderen muren, wanden, plafonds en kozijnen en diverse soorten oppervlakten zoals hout, steen en beton. Daarnaast behoort spuitwerk ook tot de mogelijkheden. We gebruiken voor al het werk bij ons klusbedrijf de beste verf van de kwalitatief hoogstaande merken Sigma, Caparol en Sikkens. Na de uitvoering van het schilderwerk kunt ook op onze dienstverlening rekenen. We verzorgen namelijk met plezier ook het onderhoud aan het geschilderde.

Klusbedrijf

Stucwerk van Dudok

We garanderen u graag de beste kwaliteit bij het klussen. Daarom zijn we niet alleen in te huren voor onderhoud, schilderwerk, kleine werkzaamheden en grote klussen, maar ook voor het stuccen van muren en plafonds. Het is een specialistische klus die u graag over wilt laten aan de professionals. Bij het stucwerk gebruiken we alleen de beste materialen en juiste technieken. Wilt u meer weten over onze diensten en het bedrijf? Dan kunt u contact opnemen via: 035-8871665 of 06-24372550, of stuur ons een mailtje. We staan u graag te woord en kunnen uiteraard ook een vrijblijvende offerte voor u maken. Ons klusbedrijf is de ideale partner op de diverse klusgebieden schilderen, stuken en onderhoud.