Schildersbedrijf

Kwaliteitsschilder bij Dudok

Bent u op zoek naar een fijn en betrouwbaar schildersbedrijf? Wilt u een schilder of stukadoor die weet dat kwaliteit belangrijk is? Dan bent u bij ons schildersbedrijf aan het goede adres. U kunt onze schilders inhuren voor binnen-en buitenschilderwerk, onze stukadoors voor het beste stucwerk en ons bedrijf zorgt ook voor de onderhoudsdiensten en kleine werkzaamheden.

Schildersbedrijf voor duurzaam resultaat

De schilders van ons bedrijf zijn vakkundig en erkend en voeren ieder type schilderopdracht zonder problemen uit. Aannemersbedrijf Dudok staat bekend om het schilderen van diverse soorten oppervlakten zoals hout, steen en beton. We schilderen muren, plafonds en wanden en gebruiken daarbij de beste verf die van goede kwaliteit is. De merken waarmee we werken zijn:

  • Sikkens
  • Sigma
  • Caparol

Tot de mogelijkheden behoort ook het verzorgen van spuitwerk en het onderhoud van het schilderwerk. Ons schildersbedrijf staat voor u klaar om uw huis te onderhouden op het gebied van schilderwerk. We nemen u werk uit handen en verven uw huis of bedrijfspand met grote vakkundigheid.

Buitenschilderwerk bij ons schildersbedrijf

U kunt bij ons terecht voor het totaalpakket op het gebied van onderhoud en renovatie aan woningen of bedrijfspanden. We maken gebruik van kwalitatief goed materiaal en kunnen u van dienst zijn bij wandafwerking, glasservice, nieuwbouwschilderwerken en onderhoudsschilderwerken. Voor buitenschilderwerk is ons schildersbedrijf de ideale keuze. Zo weten wij als geen ander dat de verf niet alleen als decoratie van het huis dient. Het schilderwerk is voorl belangrijk voor de conservering van het houtwerk en de muren. Dit werkt op de lange termijn kostenbesparend, wanneer u tijdig onderhoud laat plegen.

Schildersbedrijf voor binnen schilderwerk

Ook het binnen schilderwerk is voor een groot deel ter versiering van het huis. Daarnaast beschermt deze laag ook het houtwerken de muren. De gevelkozijnen zijn extra gevoelig en wanneer het binnen schilderwerk goed is aangebracht, blijft de buitenkant langer houdbaar. We gebruiken diverse technieken hiervoor: latex-, lak- en beits-, behangwerk en dekkend schilderwerk. Ook kunnen we u adviseren over het kiezen van de soort verf en de kleur.

Complete pakket

Naast schilderen en onderhoudswerk, biedt ons bedrijf ook stucwerk voor uw huis of bedrijfspand aan. We zorgen voor het schilderen, stuken en onderhouden bij onze klanten. Wilt u meer weten? Bel dan met: 035-8871665 of 06-24372550. Bij ons schildersbedrijf vindt u alles voor schilder- en stucwerkzaamheden.

Schildersbedrijf