Stukadoor

Stukadoorsbedrijf voor resultaat

De beste kwaliteit en de vakkundigste stukadoor, vindt u bij stukadoorsbedrijf Dudok. Goed stucwerk zorgt voor jarenlang onbezorgd woonplezier of een bedrijfspand waarmee u jaren vooruit kunt. Dit specialistenwerk wordt uitgevoerd door een stukadoor met veel ervaring en een professionele achtergrond. Duurzaam stucwerk, daar gaat onze stukadoor voor.

Stukadoorswerk

Ons klusbedrijf biedt transparante dienstverlening en de stukadoor werkt altijd in overleg met de klant. We adviseren u graag over een klus en voeren het stucwerk, schilderwerk of onderhoudsdiensten voor u uit. Het juiste stucwerk zorgt voor een goede en stevige basis voor de verdere afwerking van muren en plafonds. We garanderen de juiste kwaliteit, omdat we zelf het gehele stuc- en schilderproces uitvoeren:

  • We gebruiken het beste materiaal
  • We werken duurzaam
  • We leveren werk op maat

Kosten stukadoor

Onze stukadoor werkt voor zowel bedrijven als particuliere opdrachtgevers. Dus we stuken een volledig bedrijfspand, maar ook een wand in de keuken voorzien we graag van stucwerk. Wanneer u ons klusbedrijf inhuurt, heeft u een stukadoor in huis die een goede prijs-kwaliteitsverhouding hanteert. Hoeveel een klus exact kost, ligt aan de omvang van de klus en daar stemmen we de prijs dan ook op af. Wilt u een offerte aanvragen bij ons? Dat kan heel gemakkelijk bij ons stukadoorsbedrijf. We maken geheel vrijblijvend een offerte voor u.

Schilder- en onderhoudswerk

We bieden u het volledige pakket aan op het gebied van stuken, schilderen en onderhoud. Wanneer er een goede basis is gelegd op uw muren of plafond door onze stukadoor, kunt u een schilder van ons inhuren om het geheel mooi te schilderen. We zorgen ervoor dat met ons schilderwerk uw woning of bedrijfspand er weer mooi en strak geverfd uitziet, maar daarnaast is het schilderwerk ook van belang als bescherming van uw houtwerk en muren. Voor de binnenkant van uw huis gebruiken we diverse technieken: latex-, behang-, lak- en beitswerk en dekkend schilderwerk. Ook glasvlies- en scanbehang plakken behoort tot de mogelijkheden.

Stucwerk muur door stukadoor - Aannemersbedrijf Dudok

Stukadoor voor onderhoud

Voor kleine werkzaamheden in en om het huis kunt u bij ons bedrijf ook goed terecht. Zo kunt u ons ook inhuren voor loodgieter-, timmer-, en tegelwerk. stukadoorsbedrijf Dudok staat voor vakmanschap op het gebied van stuccen, schilderen en onderhoudswerk. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Bel dan met: 035-8871665 of 06-24372550. De beste stukadoor voor het optimale resultaat vindt u bij ons bedrijf.