Stukadoorsbedrijf

Stukadoorswerk voor goede basis

Heeft u een stukadoor nodig van een professioneel stukadoorsbedrijf dat bij u thuis of in het bedrijfspand de muren en plafonds komt stuken? Onze vakmensen staan voor u klaar om aan de slag te gaan. stukadoorsbedrijf Dudok staat voor professioneel en vakkundig werk en levert maatwerk aan onze klanten.

Stukadoorsbedrijf met specialisten

Wanneer u voor ons stukadoorsbedrijf kiest, heeft u meteen de juiste keuze op het gebied van schilderen en stuken. We willen graag de beste kwaliteit garanderen en daarom doen we het stucwerk zelf. Zo zorgen we voor een solide basis voor de verdere afwerking van muren en plafond. Stuken is een specialistische klus die ons stukadoorsbedrijf graag voor u uitvoert. Het resultaat is dan duurzaam en mooi. We gebruiken bij ons stukadoorswerk alleen gebruik van de meest hoogwaardige materialen en de stukadoors die wij in dienst hebben, zijn ervaren vakmensen.

Stucwerk voor alle panden

Onze klanten zijn zowel particuliere opdrachtgevers als bedrijven. Zo stuccen we bijvoorbeeld een wand in de keuken of woonkamer, maar we werken ook aan een stukadoorsklus die een volledige bedrijfspand beslaat. Bij ons stukadoorsbedrijf kunt u rekenen op kwaliteit en expertise. Waarom is ons stukadoorsbedrijf een goede partner voor stucwerk?

  • Goed tarief voor de werkzaamheden
  • We werken in overleg met de klant
  • We werken met duurzaam materiaal

Schilderwerk

Bij ons stukadoorsbedrijf kunt u ook goed terecht wanneer u graag het schilderwerk in uw huis of buiten gedaan wilt hebben. Ook werken we voor bedrijven en verzorgen we daar graag het binnen- en buitenschilderwerk. Onze schilders zorgen ervoor dat zowel buiten als binnen uw muren, deuren, kozijnen en drempels mooi geschilderd worden, ter decoratie en ter bescherming van het houtwerk en de muren. We werken met het mooiste materiaal en gebruiken de kwalitatief goede merken Sigma, Sikkens en Caparol voor uw schilderwerk. We kunnen u ook advies geven over het gebruik van kleuren in uw huis of bedrijfspand.

Voor stucwerk
Na stucwerk

Binnen- en buitenschilderwerk

Wanneer uw binnenschilderwerk goed is bijgehouden, heeft dat ook een positief effect op de houdbaarheid van het buitenschilderwerk. Daarom is het bij ons schildersbedrijf van groot belang om beide gebieden goed te verven. We gebruiken hiervoor diverse technieken zoals latexwerk, dekkend schilderwerk, lak- en beitswerk. Maar ook het plakken van glasvlies- en scanbehang en ander behangwerk behoort tot de mogelijkheden bij ons. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte opvragen bij ons? Neem dan contact met ons op via de telefoonnummers: 035-8871665 of 06-24372550. stukadoorsbedrijf Dudok staat voor u klaar!