Verbouwen

Uw specialist in verbouwingen

Gaat u binnenkort verbouwen? Dan kunt u ongetwijfeld de hulp van een specialist gebruiken! Aannemersbedrijf Dudok heeft ervaring met het verbouwen van veel verschillende panden, en is dan ook dé expert die u voor uw project inschakelt! Of het nu gaat om het plaatsen van vloerverwarming, het stucen van uw muren, een badkamer verbouwing, traprenovatie, plaatsen van tegels, elektra aanleggen etcetera, wij gaan met uw project aan de slag, en verzorgen de verbouwing helemaal naar uw wens! Aannemersbedrijf Dudok is het ervaren klusbedrijf dat uw klus kan klaren! Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact met ons op om een afspraak in te plannen voor meer informatie over verbouwen!

Wij verzorgen uw volledige verbouwing

We hebben eerder al een aantal van onze services benoemd. Zoals u merkt, staat Aannemersbedrijf Dudok voor u klaar, ongeacht wat u precies wilt verbouwen. Dit betekent natuurlijk niet dat we voor alles altijd een standaard aanpak hanteren. Elke opdracht pakken we aan als een nieuwe, volwaardige klus, ongeacht de grootte van de opdracht. We verzorgen een verbouwing van topkwaliteit waar u jarenlang van zult genieten. Naast het renoveren en verbouwen van uw woning, kunt u ook bij ons terecht voor een onderhoudsovereenkomst. Zo weet u zeker dat uw nieuwe trap, vloerverwarming, badkamer, kozijnen of gestucte muren ook vele jaren mooi zullen blijven. Wilt u van onze service profiteren? Schakel dan Aannemersbedrijf Dudok in voor uw verbouwing!

Van kleine klussen tot grote verbouwingen en renovaties. Bij Aannemersbedrijf Dudok vindt u alles onder 1 dak.

De service van Aannemersbedrijf Dudok

Wij gaan dus aan de slag met elk project in en om uw huis. Daarbij kunt u altijd rekenen op excellente service. Die service omvat onder andere:

 • Het meedenken over uw verbouwing, wij komen met originele ideeën
 • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Flexibel en snel uitvoeren van de verbouwing
 • We geven betrouwbare adviezen
 • Alle services gerelateerd aan het verbouwen van uw pand onder één dak

Neem contact op

Wat gaat u verbouwen?

Wij zorgen ervoor dat bij het verbouwen van uw woning, uw hele huis er weer prachtig uit ziet. Tijdens onze werkzaamheden gebruiken we de beste materialen. Dit doen we natuurlijk niet alleen omdat het er mooi uitziet, maar het dient ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het verbouwen van verschillende onderdelen, en bieden we onze services onder andere aan op de volgende gebieden:

 • Glaswerk
 • Tegelwerk
 • Elektrowerk
 • Timmerwerk
 • Schilderwerk
 • Stukadoorswerk
 • Loodgieterswerk

Wij geven graag adviezen en komen met handige ideeën. Zo hoeft u geen bouwadviesbureau in te schakelen.

Verbouwen? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten

Wilt u onze specialisten inschakelen bij het verbouwen van uw woning? Neem dan contact op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 06-24372550 of door een mail te sturen naar info@aannemersbedrijf-dudok.nl. Aannemersbedrijf Dudok gaat graag aan de slag met het verbouwen van uw woning!